Minggu

~JAPAN~始めていた !~レコーディング!きゃああああ!RECORDING !

Hi guys!
Do you remember that i really love Onigiri,
So on the next day, i eat one Onigiri and Matcha latte! 
It's a little bit freezing outside on that day, since summer will change become fall haha
but i choose a cold matcha latte, (〜 ̄▽ ̄)〜
I always did a weird thing i guess.




Because we use car, so we have to find a nearest parking lot.
Did you know? There's a lot of variety parking lot in japan.
And somehow their charge is very expensive.
(┛◉Д◉)┛彡┻━┻
And then after you find the nearest parking lot you have to walk again to your destination.
Japanese are really love to walk.
Me? I love it too.
But somehow they walking like a lightning,
So FAST!
somehow they left me behind. since i'm a little bit slow
(◕︿◕✿)


walking fast!! WOOOOOOOSHHH~



ikemen behind! Have to shoot him!



Again~




Ah ! too high


Can't find him anymore . lol (┳Д┳)

Forget it! Hahaha

So i'm going to japan it's not just for having fun.
But i have a mission.
┌(・。・)┘♪└(・。・)┐♪┌(・。・)┘
Because soon my CD will be release in japan.
Maybe about in the end of september or early october.
So first day in japan i go to~


Yeah!
It's Recording studio.
And a Salon too. Did you know, at first time i wonder
" what is salon? " ( ・◇・)?
I thought that salon is a place where you can hair-do your hair. haha
But then i find that salon is a place where i will have a live performance for next day.
HAHAHA 
(/ ゚▽゚)/

And suddenly feeling so nervous.
I'm nervous.. What should i do. I always feel nervous when have to meet a new people.
I always shy..
I don't know why, but really.. i can't help it ( ◡﹏◡✿)

ANDDD!!
Finally i meet them all!






They are a composer who make a song for me.
2 Beautiful girl, and  a stalker.
Hahaha joke.
At the first time i feel so shy actually.
I think so they are.
somehow It's a little bit awkward you know.
I really want to know them more on that day.
and on that day i feel like
" I have to do my best to singing all their song "


So i try my best to did it.
But in the end, Professional recording are more hard (╥﹏╥)
I always hit a wrong note.
So , i have to keep repeat it again, again and again,
Hanashita-san, Riho-san, and sako-san always support me.
They help me a lot.
I wish the result will be good.

But you know,
I think i'm such a lucky girl.
When i throw back again, in May 2013
If i didn't join Ennichisai Karaoke Competition,
I can't meet a man who helped me a lot so i can be here
Right now..

At 2013 I almost didn't join their competition since my band have another schedule too
but i manage to made it.
Don't you think i'm lucky?

Did you know what? What you have to do to pursue your dream is
" GET YOUR CHANCE "
it's your decision.
Most of your live is depend on your decision.
you can change your live because your decision.
God LEAD you.
But it's you who make all decision.
Maybe if i didn't go to Ennichisai at 2013.
This can't be happened.
BUT
IN FACT, i'm going to Ennichisai 2013.
I even had an accident before the final.
A Minibus that i ride on that day hit another car.
But it's not change my mind.
And i thanks god because i only got a mini scar on my lips at that day.
I am very grateful

So what i want to say is

Please don't give up on your dream
what you have to do is " TAKE A CHANCE , and TAKE A CHANGE "
so you can
" TAKE A DREAM "


Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★

Selasa

~ Japan ! Tadaima ~ ただいま!♬(ノ゜∇゜)ノ♩

Hello guys!
So August 28th i come back to Japan!
I visit Osaka again this month too.
I feel like Osaka is my Hometown.
I know it's sounds ridiculous
But, i feel this is where i belong. I LOVE OSAKA!


I visit hongkong! Yeahhh!~ Lol. 
Well actually i can't go anywhere since i dont have Hongkong Visa.
I wish i have it too.
So i can go visit hongkong too~


Arrived in japan about 10 pm? Go eat in Joyfull Diner and Cafe
I eat a porridge , it's summer. You have to eat porridge!
Hahahaha.
Because in the plane i already eat too much meat.
So i feel my teeth already tired.
Too lazy to chew anything, so i choose porridge instead of meet like my manager and my producer choose.




Ah before that!
I try this one!


I forgot what this food name...
( think ). I still can't remember it. It because i don't really like it. hahaha (≖‿≖ ;)


No makeup face is totally awsome! LoL
actually i really hate using makeup. So whenever i go out i rarely using makeup.
if it's for take a picture or going with friend, or perform somehow i use makeup.
I feel heavy using makeup haha. (´≖‿≖)
But you know, i'm still cute without makeup ! (¬‿¬)
Who said that?
Who? Of course me! LoL
∩(︶▽︶)∩






∩(︶▽︶)∩
heaven!
lol
When i go to convenient market
many nice food. I only buy onigiri XD
I LOVE TUNA MAYONNAISE!
Delicious!
(✿◠‿◠)

At 12 A.M
Arrived in hotel and watching,
what this anime called again? LoL
At that time i don't know what they said.
Duh, because it's japanese. I watch talk show too.
There is Airi from C-ute
But i can't understand what they said
HAHAHA
I have to learn japanese language more!

Now now~
I think this is so random!
Hahahaha~
Next time i will tell you a lot of thing!
So see you in the next blog!!



Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★





Kamis

Dreamer!

Hallo semuanya~ 
Sudah lama tidak pernah menulis apapun disini~
Sebenernya bukan karena lupa,
Tapi karena sedikit ... malas
hahahhaha

Baiklah, jika kalian selalu melihat Page di facebook,
mungkin sebagian dari kalian sudah tau ya?
Yup!~
Impian saya sedikit demi sedikit mulai menjadi kenyataan


Aku akan memulai debut dibawah indie label jepang
Mungkin dari sebagian orang berpikir
" Kenapa bisa ya? "
" Kok bisa dia? Padahal mukanya biasa aja? "
" Suaranya juga gak bagus-bagus amat "

To tell you the truth..
Sempat terbesit dalam benak saya hal seperti itu juga.
Dan bertanya kepada diri sendiri
"Apakah saya pantas? "

Saya terkadang kurang percaya diri dengan kemampuan saya,
Saya selalu merasa kurang.
" Mungkin ini sebuah keberuntungan ? "

Sejak kecil bermimpi menjadi seorang penyanyi
Menjadi seseorang yang pendiam diluar rumah, Tapi saya senang bernyanyi dan menari di rumah.
Pada tahun 2010 , saya mencoba menyanyi di Youtube. Pada saat itu, saya tidak pernah sama sekali pergi ke Festival Jepang. Hanya bernyanyi di dalam rumah dengan Alat seadanya.
Hingga pada tahun 2012 Saya berusaha untuk mencoba langsung terjun menyanyi di hadapan publik.
Dan itu sangat menyenangkan.

Tawaran yang tidak pernah diduga pun datang.
Bahagia? Ya. Akhirnya impian dari kecil saya bisa menjadi kenyataan sedikit demi sedikit.
Khawatir? YA.. saya sangat khawatir. Kamu tahu? Disaat orang lain berharap kepadamu sangat banyak? 
Itu adalah sebuah tanggung jawab bukan?
Kamu harus melakukan yang terbaik demi mereka? Bukankah begitu?
Di satu sisi saya merasa " Saya akan melakukan yang terbaik demi Saya dan Mereka "
Tapi saya khawatir jika saya tidak bisa melakukan yang terbaik.
" Bagaimana jika saya melupakan semua liriknya ? "

Banyak yang saya khawatirkan.. Tapi.. Karena kalian ada disini, aku akan membuktikannya bahwa aku bisa melakukannya.
Aku akan melakukannya, Yang terbaik!!.
#sigh

Lagu ini menceritakan tentang perjalanan setiap orang yang mempunyai impian.
Sedih ataupun Senang,
Mungkin terkadang impian dari kalian sering ditertawakan oleh orang lain?
Aku pikir mini album ini aku persembahkan untuk kalian semua para pemimpi ( ciyeee~ )
Semua penulis lagu ini adalah lulusan dari Osaka School of Music.
Aku sangat berterimakasih kepada mereka semua :)


Arigatou!

Aku tidak sabar untuk memulai debut ku.
Dari sekarang dan seterusnya, Aku akan berusaha melakukan yang terbaik.
Terimakasih kepada kalian semua yang telah mendukungku sejak awal.
Walaupun mungkin sebagian dari kita belum bertemu secara langsung.
Aku yakin suatu saat kita pasti akan bertemu.

"Keep on going to get my chance, someday my dream will come true, i will never give it up!"
-LiSA - Believe in Myself -

Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★


Sabtu

Ennichisai 2014 : Let's Jump With Us !

Hi-hup!
Aloha everyone!
Long time not posting anything here.
I have so much free time, but i use it for the rest. Since i'm really exhausted.

So.. Last month, I join Anisong contest.
Did you watch it?
BTW That my first time cosplay as a character.
YESH! As Ryuko Matoi from Kill la Kill



( Photo by Ennichisai )

I have to diet before this show!
I have to stop it when it's already in half.
And i did some Cardio too. But now i stop, i'm tired . lol
BUT don't worry i still want that good, slimming body.
So today i start my Diet and will do Cardio again tomorrow.
EARLY MORNING, Yeah!
That's Spirit! LoL

Btw i met a lot of new friend and meet a friend at Ennichisai.
I REALLY LOVE TO KNOW NEW PEOPLE
I really have interest to talking with everyone there.
AND THERE"S A LOT OF JAPANESE!
Hahahaha. Of course !
( {Photo by Ara-neechan )

( photo by japanese station )

( Photo by Arianto Gunawan )

( photo by Joana tjo )


Ah lemme tell you something, before i go to the stage.
i had toe cramps, That's Really hutrt. It was just before my name called.
I was so panic at that time.
But Emi-san said " Come'on you can do it! . YOU CAN DO IT "
Emi-san she always give me a light when i'm feeling lost. She is an Angel <3 
Then I tore my stocking and go to the stage.
First i still can feel my toe still aching. But in a few second it's gone, EVEN MY NERVOUS is DISAPPEAR!!! AMAZING!

( Photo by Michael Riady )

You don't know i was so nervous in the backstage, i keep looking myself at the mirror
and keep ask myself " I didnt destroy it right? "
And you know, when you singing but your nervous was gone it's feel so LIGHT~
it's make you REALLY FLY AWAY!. 

But although my nervous was gone. Unfortunately i'm a 2nd Place again this year TTATT
But it's oke. I don't have time to sad. Because when god not allowed you to win, or get what you want, GOD always give you what you need. So maybe i don't need it. Thats good point. Right? 
BUT ,  BECAUSE OF THIS EVERYONE NOW KNOW WHAT I HAVE.
That's the good point. And Thank you for coming <3. And support me at Ennichisai. Im really thankful <3
( Because of the first time using english, Please bare with my stupid english lol )

BTW here is my video!

[ Yumi_Sirius_ICGP/WKG in Ennichisai 2014 ]


Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★

Rabu

[ REVIEW ] Kracie Hadibasei Brightening Facial Mask (^_^)*

Hi-hup!
Masih dengan produk kemarin yang diberikan oleh PT.Hoyu Indonesia kepada saya :D.
Kali ini saya kan mencoba review Kracie Hadibase Brightening Facial Mask!



Hmm...
sebenernya aku tergolong anak yang jarang menjaga kebersihan muka
( peace owoV )
Jadi aku sedikit agak pusing untuk memakai dan mereview facial mask!
Aku akan melakukannya dengan caraku! LOL

Saat aku membukanya, seperti facial mask yang biasa pernah aku coba
Basah dan sangat wangi >w<
Tetapi Masker nya mungkin terlalu besar untukku
Sehingga aku menjadi terlihat seperti seorang Titan XDD



Titan kolosal!~~ LOL

Dan hasilnya...
Karena pada dasarnya wajahku sedikit kering
Dengan memakai ini kulit wajahku menjadi lembab. :D



Dan sebaiknya kalian memakai Face Mask ini di malam hari ya.
Karena menurut review salah satu blogger  karena produk ini mengandung AHA , AHA bisa menaikan sensitifitas terhadap matahari (?).

Sedikit tidak mengerti soal hal itu,
Karena aku sendiri bukan beauty blogger XDD
#ditampar

Jadi aku pikir tidak ada salahnya kalian untuk mencoba produk ini :D

Oh ya!
 HADABISEI


Facial And Eye Mask mempunyai 4 varian produk masker  yaitu Extra Most, Brigthening, Elasticity serta Eye Zone Mask.

Aku berikan Produk ini 80
Karena ini membuat wajahku yang kering menjadi lebih lembab, Tapi untuk Efek mencerahkan wajah aku belum tahu karena tidak begitu terlihat. Mungkin kalau sering-sering memakainya effect nya akan terlihat jelas . hehe



Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★

[REVIEW] Kracie Ichikami Shampoo & Conditioner

Hi-hup!
Selamat malam semuanya~ :)
Ya! Ini adalah pertama kalinya aku melakukan review untuk sebuah produk.






aku mendapatkan ini semua dari PT.Hoyu Indonesia
Terimakasih karena memberikanku ini semua ^__^

Saat pertama kali, aku pikir Hoyu indonesia tidak memproduksi haircare ataupun skincare.
Karena yang aku tahu mereka memproduksi pewarna rambut, bukan haircare atau skincare.
Tapi setelah aku mencoba mengkorek informasi dari mbah google, Ternyata pada bulan Juni 2011
Kracie sudah diberitakan akan memasuki pasar indonesia. 




Inilah penampakan Kedua benda tersebut . LoL.

Jujur saja, rambutku sangat kering.
Disaat rambutku sudah mulai mengering, akan terlihat sangat mengembang dan sedikit kaku.
Aku benar-benar benci, ini semua karena sejak duduk dibangku kelas 6 sekolah dasar aku sudah mencoba melakukan pewarnaan rambut, hehe.


(rambutku sedikitnya terlihat kering kan disini? )

Aku memakai Shampoo dan Conditioner seperti biasa.
Kamu sering kan berkeramas? Apakah aku perlu untuk membahas bagaimana caranya berkeramas disini? :3





Dan waktu pertama kali aku mencobanya, aku pikir wanginya sangat harum.
Aku tidak tahu apakah ini wangi bunga sakura atau bukan (belum pernah cium bunga sakura TTATT)
Tapi aku pikir wanginya sangat enak. Sangat harum dan membuat sedikit lebih relax.


Dan FOALLLLAAA~!! i love this shampoo and conditioner.
ini membuat rambutku sangat lembut, harum dan ringan.
Menurut informasi shampoo dan conditioner ini dari bahan dasar Rice Brain Essence yang fungsinya mengembalikan kelembaban rambut, Rice Bran Protein untuk memberikan nutrisi pada rambut hingga lebih kuat dan ekstrak bunga sakura untuk menjaga kelembaban rambut.

Lalu aku melakukan percobaan lagi, XD
karena beberapa shampoo harus memakai conditioner untuk memperlembut rambutmu, aku pikir aku akan mencoba untuk memakainya tanpa memakai conditioner.
Dan hasilnya tidak begitu jelek. Masih tetap terasa lembut, tapi mungkin alangkah baiknya jika lebih memakai conditioner nya juga. Temanku pernah memakai ini juga, dan dia bilang Shampoo nya bagus :).
Oh iya! Jika ingin terlihat lebih sempurna kalian bisa memakai Ichikami hair treatment.

Untukku produk ini sangat cocok.
Jadi q berikan nilai 99 untuk ini. :D

Apakah kalian ingin mencobanya? :)

Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★

Selasa

I love singing! ✿◕‿◕✿

Hi-hup!
Selamat malam!~
Hari minggu kemarin aku menghabiskan waktuku untuk bernyanyi!~ :D
Ya, aku sangat senang bernyanyi

i start my day with going to Vocal class
since february, i took vocal class so i can improve my power and can handle my low tone.
it's really hard using english, so let's start using indonesian again. lol


(Uke-sensei)

She is my sensei.
Dia adalah guru Vokal ku, namanya Uke-sensei :D
Cute name right?

Setelah melakukan les vokal, aku langsung pergi untuk melakukan taking vokal.
Ini hanya salah satu project temanku XD/ hehe
Aku menuliskan beberapa lirik, tapi oh... tunggu saja nanti XD


( Dimas-san )

Ini adalah Dimas
dia adalah seorang composer. Aku sangat menyukai karyanya, menurutku karyanya sangat unik :D



Dimas-san making a good song and unique. He got his style. lol
Aku pikir dia sangat berbakat. ^^

Dan ini adalah beberapa foto Random yang kami lakukan saat diwaktu senggang


( evil party lol lol )

Well.. aku memulai hari dengan menyanyi
dan aku mengakhirinya dengan menyanyi
aku pikir aku tidak bisa melepaskan semua ini
" ini adalah duniaku "
begitu yang aku pikirkan.
Aku pikir tidak ada yang bisa menghentikanku bernyanyi
kecuali jika tuhan berkehendak.
I love singing
and i will never stop!~



Let's start today with smile
And end it with a BIG smile too! ~
Buh-bye! ~ ★ ★ ★ ★ ★


  • facebook
  • youtube